Specificaties foto | Nationale Fotowedstrijd | Een foto is een afdruk van een indruk. Doe mee!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een fotowedstrijd?

    Laden ... Laden ...

Contact

Heeft u ook interesse in de Nationale Fotowedstrijd? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier >>

Partners

Mede dankzij diverse enthousiaste partners wordt het mogelijk geworden om de Nationale Fotowedstrijd te organiseren. Kijk even op de pagina partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Specificaties foto


Lees onderstaande specificaties zorgvuldig door!

Let op! Je foto moet in Nederland gemaakt zijn. Een ‘grensgevalletje’ mag ook. Je mag met één foto deelnemen. Het is belangrijk dat de foto waarmee wordt deelgenomen aan de juiste specificaties voldoet zodat je zeker weet dat jouw foto wordt meegenomen in de beoordelingen van de jury. Lees onderstaande specificaties dus zorgvuldig door.

Digitale aanlevering

Er kan alleen digitaal worden deelgenomen. Je kunt met één zwart/wit- of kleurenfoto deelnemen door die via het online deelnameformulier te versturen. Denk daarbij aan de volgende specificaties:

Beeldformaat:
JPG, JPEG en TIFF

Beeldgrootte:
Minimaal 1280 x 960 pixels / minimaal 1MB en maximaal 10MB

Wij adviseren om de foto in een zo groot mogelijk formaat te maken, die op te slaan, eventueel te verkleinen naar zo’n 5MB en daarmee deel te nemen. Wellicht dat wij aan je vragen om het originele, hoge resolutie bestand toe te sturen voor promotionele doeleinden.

TIP!
Wij adviseren je, voordat je de foto instuurt, om te controleren of je de foto kunt openen en of het bestand goed is weggeschreven. Vergeet niet je inzending op je eigen computer te bewaren!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ! >>