Disclaimer | Nationale Fotowedstrijd | Een foto is een afdruk van een indruk. Doe mee!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een fotowedstrijd?

    Laden ... Laden ...

Contact

Heeft u ook interesse in de Nationale Fotowedstrijd? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier >>

Partners

Mede dankzij diverse enthousiaste partners wordt het mogelijk geworden om de Nationale Fotowedstrijd te organiseren. Kijk even op de pagina partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Disclaimer


De Nationale Fotowedstrijd gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de vergaring, totstandkoming en publicatie van informatie op de site. Niettemin sluit zij hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen (waaronder begrepen directe en indirecte schade) die in enig opzicht verband houden met het gebruik van de site, of de onbereikbaarheid van de site, waaronder begrepen storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering van via de site gevraagde diensten. In het geval de informatie op de site onvolledig is of vergissingen bevat, dan kan de Nationale Fotowedstrijd hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. de Nationale Fotowedstrijd is niet verantwoordelijk voor verwijzingen naar sites van derden (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink of banner) en de inhoud van die sites.