Official Media Partner: Topshelf Media | Nationale Fotowedstrijd | Een foto is een afdruk van een indruk. Doe mee!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een fotowedstrijd?

    Laden ... Laden ...

Contact

Heeft u ook interesse in de Nationale Fotowedstrijd? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier >>

Partners

Mede dankzij diverse enthousiaste partners wordt het mogelijk geworden om de Nationale Fotowedstrijd te organiseren. Kijk even op de pagina partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Official Media Partner: Topshelf Media


Martin Planken, oprichter en eigenaar van Topshelf Media:

“Ons motto is: Kennis brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. Wij laten onze ideeën graag tot de verbeelding spreken. Wij zijn een one-stop-studio. Dat houdt in dat wij (bijna) alles in eigen beheer hebben. Wij zijn cloud hosting-provider via onze dienst ‘Certified Hosting’. De sites van onze klanten hosten wij op eigen, snelle en veilige cloud servers waardoor wij uiterst flexibel zijn. Veiligheid is onze topprioriteit! Wij geven 24/7/365 support.”

“Het veranderende medialandschap vereist dat consumenten en ondernemingen een manier moeten vinden om online met hun relaties, zoals familie, vrienden, klanten en prospects te communiceren. Daar helpen wij onze klanten graag bij. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties. Door middel van zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie zorgen wij er eveneens voor dat websites goed gevonden worden. Altijd met als doel om de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor een organisatie, merk en/of product daadwerkelijk te vergroten. Bovendien realiseren wij e-mailnieuwsbrieven, desgewenst met social media integratie  en social media workshops, ook in-company.”

“Mogen wij eens met u van gedachten wisselen? Wij denken standaard ‘Out Of The Box’. Wij horen graag van u!”

Met creatieve groet,

Martin Planken

www.topshelfmedia.com
www.twitter.com/Topshelf_Media

Topshelf Media ®
Einsteinweg 51A
3404 LJ IJsselstein

Telefoon 030 751 99 98