Prijzen | Nationale Fotowedstrijd | Een foto is een afdruk van een indruk. Doe mee!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een fotowedstrijd?

    Laden ... Laden ...

Contact

Heeft u ook interesse in de Nationale Fotowedstrijd? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier >>

Partners

Mede dankzij diverse enthousiaste partners wordt het mogelijk geworden om de Nationale Fotowedstrijd te organiseren. Kijk even op de pagina partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Prijzen


Meedoen aan de Nationale Fotowedstrijd zou misschien wel belangrijker moeten zijn dan winnen maar een wedstrijd zonder prijzen is bijna niet denkbaar. Dankzij enkele bedrijven en sponsors kan de Nationale Fotowedstrijd, naast ‘eeuwige roem’, een aantal mooie prijzen aanbieden. Bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste prijzen!

Wie bepaalt wie er wint?

De jury bepaalt in eerste instantie of een foto in de prijzen valt en op welke plaats die eindigt. Dit zijn de vakjuryprijzen. Vervolgens krijgt het publiek de kans om de winnaar van de Publieksprijs te bepalen.

Publieksprijs

Het publiek mag stemmen op de ingestuurde foto’s die op dexe website gepubliceerd worden. De fotograaf van de foto met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Door te stemmen kan je zelf ook een prijs winnen! Wij controleren alle stemmen op ‘valsspelen’. Als dit geconstateerd wordt, dan betekent dat permanente uitsluiting van deelname, op welke wijze dan ook. Je mag wel al je familieleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen.

Houd de site dus goed in de gaten voor updates over prijzen en schrijf je in voor de nieuwsbrief!