Tips en trucs voor deelname aan de Nationale Fotowedstrijd | Nationale Fotowedstrijd | Een foto is een afdruk van een indruk. Doe mee!
  • Enquête

    Heb je al eens eerder meegedaan aan een fotowedstrijd?

    Laden ... Laden ...

Contact

Heeft u ook interesse in de Nationale Fotowedstrijd? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier >>

Partners

Mede dankzij diverse enthousiaste partners wordt het mogelijk geworden om de Nationale Fotowedstrijd te organiseren. Kijk even op de pagina partners zodat je kan zien wie de wedstrijd een warm hart toedragen.

Tips en trucs voor deelname aan de Nationale Fotowedstrijd


Wie meedoet aan de Nationale Fotowedstrijd doet dat ook met de gedachte tot de winnaars te willen horen. Willen winnen betekent goed fotograferen: mooie composities maken, een fraaie afbeelding tonen, de juiste sfeer en kracht uitstralen en gevoel opwekken. De foto moet technisch goed, origineel en interessant zijn, en natuurlijk aansluiten bij het thema.
 
Voor geïnteresseerden hebben wij wat eenvoudige tips op een rijtje gezet. ‘Minder is meer’ bijvoorbeeld. Een goede foto is meestal een goed helder, geordend plaatje, niet een chaos met meer in beeld dan je hebben wilt. Voor wie een stapje verder wil gaan en succes wil boeken, volgen er ook nog wat trucs.
 
Alle tips en trucs zijn te vinden op deze website.